Cautare Executiva Servicii în România

Incepe

Cautare Executiva Servicii

Suntem o firmă de servicii profesionale care este specializată în recrutarea de directori și alte personal de conducere pentru firme din diverse industrii din România România . Cu rețeaua noastră, veți putea ajunge la o gamă largă de contacte personale din industria sau domeniul de specialitate; cunoștințe detaliate și specifice ale zonei; și de obicei operează la cel mai înalt nivel de funcții executive. Compania noastră este, de asemenea, implicată pe tot parcursul procesului de angajare, desfășurând interviuri detaliate și vă prezintă selectiv candidații. Vă prezentăm candidații atunci când simțim că candidatul îndeplinește toate cerințele specificate și se încadrează în cultura companiei.

Servicii

Recruteaza Mobile Dezvoltatori în România

Staff Augmentation® a construit conexiuni puternice cu dezvoltatorii de telefonie mobilă certificați din România. Marea majoritate a acestor candidați au absolvit toate BS / MS în Informatică. Pentru a rămâne la curent cu ultimele tehnologii, li se cere să finalizeze studiile continue în domeniile lor de specialitate. Serviciile noastre includ Android , Ionic , iOS Swift , Java , React Native , Unity and Xamarin dezvoltatori.

Despre Dezvoltarea mobilă

Servicii

Recruteaza Javascript Dezvoltatori în România

Staff Augmentation® a construit conexiuni puternice cu dezvoltatorii de javascript certificați România. Marea majoritate a acestor candidați au absolvit toate BS / MS în Informatică. Pentru a rămâne la curent cu ultimele tehnologii, li se cere să finalizeze studiile continue în domeniile lor de specialitate. Serviciile noastre includ Angular JS , Aurelia , Backbone JS , Ionic , Electron , Ember JS , Meteor , Node JS , React , React Native , Typescript and Vue JS dezvoltatori.

Despre Dezvoltarea Javascript

Servicii

Recruteaza CMS & eCommerce Dezvoltatori în România

Staff Augmentation® a creat conexiuni puternice cu dezvoltatorii certificați CMS și eCommerce din România România. Marea majoritate a acestor candidați au absolvit toate BS / MS în Informatică. Pentru a rămâne la curent cu ultimele tehnologii, li se cere să finalizeze studiile continue în domeniile lor de specialitate. Serviciile noastre includ BigCommerce , Concrete5 , Drupal , Expression Engine , Joomla , Magento , Open Cart , Presta Shop , Shopify , Typo3 , WooCommerce and Wordpress dezvoltatori.

Despre CMS și eCommerce

Servicii

Recruteaza Backend Dezvoltatori în România

Staff Augmentation® a construit conexiuni puternice cu dezvoltatorii certificate backend în România România. Marea majoritate a acestor candidați au absolvit toate BS / MS în Informatică. Pentru a rămâne la curent cu ultimele tehnologii, li se cere să finalizeze studiile continue în domeniile lor de specialitate. Serviciile noastre includ ASP.Net , C# , Erlang , Java , PHP , Python and Ruby on Rails dezvoltatori.

Despre Dezvoltare backend

De ce să alegeți Staff Augmentation® ca partener de recrutare în România România ?

Propunere de valoare

Vă ajutăm să recrutați talentele IT și dezvoltatorii din România România

Ajungeți la talentul local

Obțineți acces direct la poolul de talente IT din România.

Economisi timp

Delegat de aprovizionare din Romanian Candidații IT la Staff Augmentation®

Economiseste bani

Reduceți în mod semnificativ costurile de recrutare în România.

Avem acces la mii de dezvoltatori din România România.

A sustine

Vă ajutăm să stabiliți relații în România și să utilizeze tehnici de retenție a angajaților pentru a asigura loialitatea echipei.

Angajarea strictă

Procesul nostru de angajare este strict. Facem teste extinse pentru a păstra cele mai bune rezultate.